کارد بی خسی
به منظور جداسازی گوشت از استخوان مورد استفاده قرار میگیرد و به لطف تیغه باریک و تیز آن میتوان دور ریز گوشت را به حداقل رساند. همچنین بهترین گزینه برای جدا کردن گوشت بال و بازوی مرغ میباشد. طراحی دسته باعث میشود تا هنگام کار به دست کاربر فشار وارد نشود. بی خسی در لغت به معنی جداسازی گوشت از استخوان میباشد. برای بریدن استخوان استفاده نمیشود. چاقوهای بی خسی دارای تیغه های بلند، نازک با نوک تیز هستند که سوراخ کردن و جدا کردن گوشت از استخوان را آسان تر و ایمن تر می کند. تیغه این نوع از چاقو برای بریدن رباط ها و بافت همبند طراحی شده است تا گوشت را از استخوان جدا کند. چاقوهای بی خسی باید بسیار تیز باشند و هرچه تیغه آن سخت تر باشد، تیزی خود را به مدت طولانی تری حفظ می کند. برش ها و سوراخ های عمیق در محل اتصال گوشت به استخوان را غیر ممکن میسازد. به کمک تیغه نسبتا بلند و نازک این چاقوی میتوان برش هایی ظریف کناره استخوان ایجاد کرد و بدون اینکه به گوشت صدمه بزنید آن را از استخوان جدا کنید. همچنین بهترین متریال برای ساخت تیغه چاقوی بی خسی استیل ضد زنگ میباشد. ___________________________________________________________________________________________
خدمات پس از فروش:
برای استفاده از خدمات پس از فروش و در صورت مواجهه با هرگونه مشکلی میتوانید با مراجعه به آدرس مشهد خیابان ملک الشعرای بهار نبش بهار 16 تجهیزات آشپزخانه زبرجد و یا تماس با تلفن 09151140811 مهندس فرشید زبرجدی نسبت به رفع آن در سریعترین زمان ممکن اقدام نمایید. تماس با ما : اینجا کلیک کنیدکد محصول
21
برای این محصول نظری ثبت نشده است